Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiosno

nie mogę cię pragnąć
tak mocno

dopiero przymierzasz sukienkę
zima płaszczem powiewa
spaceruje z mrozem pod rękę
a ty
burzą kwiatów wybuchnąć jeszcze
nie możesz

złoty środek zażywam
i nie wiem
- czy oprze się tobie

39 584 wyświetlenia
253 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!