Menu
Gildia Pióra na Patronite

Duszy gra

Nie mogę Cię mieć
choć tak bardzo chcę.
Oceany łez nie dla mnie są
bo to szczęście jest.
Bez łez.
Tylko cichutko w duszy gra.
To mi daj
więcej nic.
Ktoś inny zajął miejsce twe
i Ja żyję tak.
Ktoś inny Ciebie dziś ma
i Ty żyjesz tak.
Nikt nie znajdzie już Nas,
minął czas.
I tylko w duszy mi grasz.
Twej duszy gra.

2109 wyświetleń
15 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!