Menu
Gildia Pióra na Patronite

Druga Strona

Nie milcz, proszę tylko nie milcz
Wszystko oddam byś tylko przestał milczeć
Nie krzycz, proszę tylko nie krzycz
Bym mogła wsłuchać się jak cichutko szepcze życie
Boje się, że mogłabym zostać sama
Boje się, że nie podołam być taka wspaniała
Boje się, że będę niekochana, niechciana
Smutno ostatnio i jakoś dziwnie
Tęskno ostatnio gdy nie ma ciebie przy mnie
Gdzie jesteś ... no gdzie ?
Kochanku mój
Miłości moja
Dlaczego tylko przez chwilę byłam twoja ?

12 563 wyświetlenia
61 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!