Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie mieszaj się we mnie
w te niepokoje nocne
pustki nieme
nienasycenie oddechem jakby więcej
było potrzeba niż to powietrze

nie mieszaj się we mnie
ja
cię wykorzystam i przekreślę
skoro wierzę w miłość
która już była i nie będzie

proszę, nie mieszaj się we mnie
bo prędzej czy później
odejdziesz
uboższy o czas
uboższy o siebie

15 888 wyświetleń
379 tekstów
20 obserwujących
  • 22 February 2015, 14:46

    dziękuję za miłe słowa
    @Papużka coś w tym jest ;)

  • odwrócona

    22 February 2015, 14:32

    ...bliskie ,jakbym siebie czytała..pozdrawiam

  • Papużka

    22 February 2015, 13:46

    Piękne, przewrotne... Z jednej strony "nie mieszaj się we mnie", z drugiej szept serca proszę zostań I poznaj moje pirlesze. Czuję ten wiersz I twoje emocje.