Menu
Gildia Pióra na Patronite

(po)za domem

nie miała powodu by zostać na zimę
kluczem białych żurawi odlaciała
nie wypatruje powrotu

pod szarym nieboskłonem
na brukowanej ulicy
dogorywa
ta która została

gwiazdo(zbiorem)
w ławicy
zodiakalnej

135 876 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!