Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cokolwiek Ci Potrzeba ...

Nie martw się Bubuniu,
Twój Miś Cię przecież kocha ...
już wkrótce przyjdzie wiosna
i znów się zobaczymy.

Autko masz już piękne
i kurs niedługo zrobisz
i często będziesz mogła
przyjeżdżać w odwiedziny.

Nie smuć się Bubuniu,
bo wszystko będzie dobrze ...
twój Miś jest blisko Ciebie,
nad nami piękne niebo ...

więc odrzuć już swe troski,
bo Stwórca przecież może
wysłuchać Cię tam w Niebie ...
cokolwiek Ci potrzeba.

*Dla Bubuni*

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    20 February 2022, 19:02

    I już mi lepiej 💋

    od Moon G