Menu
Gildia Pióra na Patronite

tęsknota marzeń

Nie mam siły na miłość
Na pełne nadziei oczekiwanie
Na tęsknotę marzeń
Na nieśmiale rumieniące się sny
o szczęściu
i jego spełnieniu

7977 wyświetleń
26 tekstów
0 obserwujących
  • Josephka

    27 October 2014, 21:16

    proszę..odnajdź siły....warto