Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niemanie

Nie mam siły być silna,
nie mam siły udawać dłużej,
choć przecież sama wybrałam
tę drogę.
Otwieram za Ciebie oczy,
byś mógł zobaczyć,
ile znaczy dla mnie
Twój dotyk.
Wyciągam dłonie,
by poczuć
chłód.
Tak bardzo chciałam być
dla Ciebie,
Tak bardzo chciałam byś był
dla mnie
kimś więcej.

Chciałam
nic,
mam więcej.

...

Chciałam Ciebie,
przegrałam
i nie mam nic więcej.

3442 wyświetlenia
54 teksty
9 obserwujących
  • Disalice

    12 July 2014, 01:39

    Zapominam. powoli. bardzo.