Menu
Gildia Pióra na Patronite

już

nie mam sił już biec…
za długo zmagam się z mgłą…
przecinam kolejną raz za razem…
rękami je odsuwam jak zasłony…

przebiegam przez myśli
tysiące ich przewinęło się przeze mnie…
a ja wciąż pośrodku nich jestem…
przecież cały czas biegnę…

zatrzymaj mnie…

18.12.2019, środa odwrócona, 11.10-11.12

33 778 wyświetleń
281 tekstów
28 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!