Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie mam nic..

Nie mam nic..
Prócz zatrutych godzin martwą miłością..
Krzyczącą głuchym echem ..
Okaleczoną słodko-barwną oschłością.

Nie mam nic..
Prócz zawodzących mgnień tysiąca dni..
Pędzących jak po śmierć..
W efemerycznym gnoju pustych lat..

Nie pozostaje mi nic...
prócz upajającej śmierci..

12 118 wyświetleń
188 tekstów
7 obserwujących
  • Specyk;)

    28 February 2012, 20:33

    Ciekawy.Podoba mi się:)