Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie mam nic na swe usprawiedliwienie
Błagam Cię tylko o przebaczenie

Nie dam nic,
Poza tlącym we mnie marzeniem.
Poza przytłumionym serca brzmieniem. Nie mam nic poza samotnością i cierpieniem,
Poza narażonym na niebyt istnieniem

Nie chcę nic,
Prócz subtelnym dłoni drżeniem.
Prócz ostatnim przebaczeniem .
Prócz naiwnych ust złączeniem.
Prócz sumienia wyciszeniem...

491 wyświetleń
8 tekstów
1 obserwujący
  • RozaR

    15 May 2014, 11:51

    Może masz pożyczyć 7,5 zł.( dwa wina ) I super się składa że to co chcesz to mogę ci w zamian ofiarować.
    -Drżenie rąk mam już od dawna (alkochol)
    -Przebaczam ci choć z trudem że nie pozyczyłas mi ostatnio złoty sześćdziesiąt .
    - Zawsze byłem naiwny to i usta mam zapewne naiwne szczególnie na gazie.
    - Możesz spoko sie wyciszyć zaraz sobie idę .

    Robię żarty ale wiersz napradę dobry. To jak będzie z tym 7,5 zł