Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie mam nic czym bym chciał się otwarcie pochwalić
Nie będę pokazywał że mój świat zaczyna się walić
Może za długo uciekałem od podjęcia decyzji
Straciłem przez to szansę na atut precyzji
Gdy opadły już emocje i zawiodła siła
dopiero wtedy determinacja się zrodziła
Być może to był tylko upór błazna
Marna nadzieja szaleńca
Jeśli kochać oznacza być szalonym , płynnym ruchem pozbawiam siebie głowy
wolą po omacku szukać szczęścia
Niż w blasku niezdolnym do celu osiągnięcia
Skoro nawet ty nie wiesz czego ode mnie chcesz
Odejdź i kogoś innego za ręce bierz
Zaprowadź go w miejsce gdzie sam kiedyś upadłeś
I duszę takim jak ty skradłeś
Przyjmij w koncu do wiadomości że mam własne możliwości

1461 wyświetleń
19 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!