Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czas Kreuje Właściwego

Nie ma teraz już tych ludzi,
którzy wcześniej tutaj byli ...
oni są zupełnie inni
niż myślałem że są, czyli ...

tamten obraz ich co miałem,
o nich me wyobrażenia,
zaślepiły rzeczywistość ...
z dnia na dzień się wszystko zmienia ...

Czasem bywa, że już myślisz ...
to jest mój przyjaciel nowy ...
ufasz mu a tu tak nagle
widzisz, że jest dwulicowy.

Czasem wróg twój się zamienia
w przyjaciela najlepszego ...
z dnia na dzień się każdy zmienia ...
czas kreuje właściwego.

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!