Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez jutra

nie ma takiej odległości
z ziemi do nieba

która mnie od ciebie oddali

nigdy nie wolno ci będzie
odejść na zawsze

a mi nie będzie można
kogoś mocniej pokochać

bo cały świat się zmieni
i zmaleje

bez ciebie

bez jutra

bez wczoraj

101 641 wyświetleń
954 teksty
266 obserwujących
  • słoneczniki

    25 September 2015, 21:46

    Cudowny...

  • Malusia_035

    21 September 2015, 21:10

    Pięknie wyznanie ...jestem pod wrażeniem :))

    Pozdrawiam Cieplutko :))

  • giulietka

    18 September 2015, 16:20

    kiedy nieostrożnie niebo ktoś poruszy
    strącając nas w dół
    jak niedogasłe gwiazdy
    nawet jeśli będziesz musiał
    zamknąć moje oczy
    musisz wierzyć
    że nawet bez nich cię odnajdę

    https://www.youtube.com/watch?v=aOgUTObDW04

    Video aOgUTObDW04
  • 18 September 2015, 11:53

    Tak trzymać.
    :))

  • nicola-57

    18 September 2015, 11:21

    Tak mało miłości na świecie, dlatego poruszają mnie takie wyznania, zapisane w sposób nie budzący wątpliwości.
    Bardzo ZA. Pozdrawiam :)

  • Adnachiel

    18 September 2015, 10:23

    Daleko z tyłu.

  • Adnachiel

    18 September 2015, 09:24

    Jak zwykle nie czaisz bazy.

  • Adnachiel

    18 September 2015, 08:38

    Nie wiem jakimi słowami mógłbym wyrazić swoją wdzięczność za to, co tu spotykam.
    Same dobrości :)
    Cóż, gdybyście mnie nie czytali, te wiersze nie znaczyłyby nic.
    Nadajecie im sens. I mojemu pisaniu tym bardziej.
    Z całych sił Wam dziękuję.

  • Sunelli

    18 September 2015, 01:20

    Jak zawsze serce mi drży, gdy czytam co Twoje :)

  • 17 September 2015, 22:25

    Też tak myślałam, ale jednak życie weryfikuje wszystko.
    Piękny wiersz.
    :))