Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie patrz w dół

Nie ma takich dni,
w których nie byłoby widać nieba.

Nie ma takich nocy,
w których nie byłoby snów.

Rzecz oczywista
-nie patrz w dół...

Nie ma takich gór,
w których nie ma szczytów.

Nie ma takich dolin,
w których nie ma echa.

Rzecz oczywista
-nie patrz w dół.

Po prostu nie patrz.
1.03.2010

10 956 wyświetleń
85 tekstów
8 obserwujących
  • Ahawah

    14 July 2010, 08:19

    Miło mi to słyszeć. Tylko tyle mogę powiedzieć :)

  • marka

    13 July 2010, 21:41

    piękny.
    coś dla podupadających na duchu.
    każde zdanie to osobna myśl.
    Gratulacje!!!

  • słiitaśna

    13 July 2010, 20:42

    bardzo mi się podoba :))

  • motylek96

    13 July 2010, 19:57

    Po prostu podoba mi się:)