Menu
Gildia Pióra na Patronite

''Nie ma''

Nie ma tak wspaniałej drugiej w świecie,
co piękniejsza jest niż świeże kwiecie.
Czy to Łódź, Warszawa, Gdynia,
wciąż ta sama, ta jedyna.
Bez niej iść przez życie trudno,
a na świecie szaro, nudno.
Ona zawsze w pomoc rada,
choć wokoło mokro - pada.
Ta malutka, ta prawdziwa,
co Ci zawsze głową kiwa.
Niczym najwspanialsza gejsza,
moja przyjaźń najwierniejsza.

4806 wyświetleń
64 teksty
2 obserwujących
  • elsanka

    3 December 2010, 21:27

    Niestety nie mogę Ci wiersza ocenić, ale mogę skomentować. Generalnie znasz moje zdanie, więc nie będę się powtarzać. Powiem tylko jedno - dziękuję.