Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gorzej Niż Straszne

Nie ma słów na świecie takich
by opisać to com przeżył ...
nawet gdyby takie były
to nikt by w to nie uwierzył.

Dzisiaj to już nie jest ważne,
lecz na Boga się zarzekam ...
było gorzej to niż straszne ...
niemożliwe dla człowieka.

Teraz, gdy już jest to za mną
i na nogach twardo stoję,
nie pozwolę sobie na to
by tam wrócić kiedykolwiek.

Wiem, że Bóg mnie stamtąd wyrwał,
dając znak bym wtedy walczył ...
potem rzekł, że to już koniec
i że tego już wystarczy.

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!