Menu
Gildia Pióra na Patronite

z urzędu

nie ma odbicia w lustrze
może za wysoko powieszone

nie dosięga krawędzi
stając na palcach

nie doleci
miotła
połamana na cudzej krzywdzie

wykipiała alergia na ludzi
powoli krwawią słowa

smakuje tylko pocałunek Judasza
srebrniki rzucone na tacę
czarna msza

a ona siedzi obok
wezwijcie egzorcystę

wiedźmy
powinny być palone na stosie
z urzędu

1985 wyświetleń
27 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!