Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do młodych

Nie ma nikogo innego
Jesteś tylko wy
I to o was chodzi
Nie ma innej rzeczywistości
To wy jesteście świadkami
Kto do was woła
Bo słowa nie są przypadkowe
Opowieści które usłyszycie
Zostały wybranie spośród innych
Wybrano jednak tylko niektóre
Inne pominięto celowo
Pamiętajcie więc czasy
W których przyszło wam dojrzewać
Niektórzy z was
Usłyszą fałszywą strunę
I palcem wytkną fałszywych proroków

Prorokami naszych czasów są Owsiak lub wcześniej Wałęsa
W obydwu przepadkach są dowody lub poszlaki wskazujące iż to figuracji podstawieni dla z góry określonego podłego celu .

76 481 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!