Menu
Gildia Pióra na Patronite

znów Ty

Nie ma nic
czego
mogłabym żałować
bo nie mam już nic
nawet
życia...

Stoję
oczami chłonąc
Twoje spojrzenie
wykreowane
i milczę
mam pustkę w głowie
pustkę wokół
nie ma nawet Ciebie
dla mnie...

Jeszcze nie zdążyłam
zatęsknić
narazie siedzę
samotna
w sobie
na głodzie....

24 655 wyświetleń
419 tekstów
34 obserwujących
  • Archangel_Marco

    25 June 2012, 22:59

    Tysiąc wierszy o nadziei nie przywróci jej temu, kto ją stracił...
    Acz poddawanie się nie w mych cechach leży.