Menu
Gildia Pióra na Patronite

kota wyszła...

nie ma na czym puchatym
zawiesić oka
łóżko puste
powietrze nie drży mruczeniem

okruch ciepła zmienił się w łowcę
niucha wiatr
stroszy ogon
łapie przygody

niedługo wróci
wrażeń pełna
zamruczy do ucha historie ogrodu i...
jakby nigdy nic... kłębkiem zaśnie

21.02.2022, 15.32
impuls od Cetil:)

33 771 wyświetleń
281 tekstów
28 obserwujących