Menu
Gildia Pióra na Patronite

25.06.11 Tylko wsopomnienia

Nie ma już myśli
nie ma i nas
Inną drogę obrałaś
inny czas

Początek rozstania
mowie byś poszła
Wiec pójdę
inną drogą

Odejdę już
w inny czas i miejsce
A za mną
tylko wspomnienia i czas

13 137 wyświetleń
70 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!