Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oddzielna egzystencja

Nie ma dnia
Nie ma dążeń
Bym myśleć nie przestała

By poprzestać na tym co od życia dostałam
I może to i dobrze
Że wciąż mam dokąd dotrzeć

Lecz po co mi to wszystko
Gdy znika każda iskra
A ja biegnę w tą stronę i coś mi karze przestać

3437 wyświetleń
51 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!