Menu
Gildia Pióra na Patronite

Barwy

Nie ma czerni i bieli
lecz paleta odcieni szarości,
nie ma ludzi złych i dobrych,
tak wiele jest w tym zależności,
nie ma też czystych emocji,
gdy jedna o drugą się plami,
więc przestań wiecznie naciskać,
nie jesteśmy i nie musimy być tacy sami.

10 908 wyświetleń
92 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!