Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Nie ma cię znów
w kolejnym dniu
tak kończy się
milczący
romans dusz
cierpisz ty
cierpię ja
za marzenia

dzisiaj
już wiem
co kochać
w tobie chcę
oczy twe
usta twe
dłonie twe
serce twe

więc
miły przyjdź
odwagi
czekam tu
powiedz że
wszystko to
mi się śniło

--------------
( 2010 )

31 361 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!