Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie ma

Nie ma cię we mnie
I w tobie nie jestem ...
Nie zatańczę w rytm symfonii łez
Jak światło które rozprasza pryzmat .

Tysiąc napisanych listów
Z żarliwością spalającą je
Unosząc ponad wrażliwość wygórowaną .

I nie ma cię we mnie
W tobie nie jestem ...
Skromności twej urok nie przyćmi mych oczu
Porywem emocji nie wzywaj Miłości.

Nie ma cię we mnie
I w tobie nie jestem...

J.R.

1487 wyświetleń
11 tekstów
2 obserwujących
  • Magness

    7 November 2023, 18:22

    Symfonia łez, ale to ładne.
    Można by się wsłuchać.

  • kati75

    12 December 2021, 20:18

    Ładnie napisane🙂

    • Richter

      13 December 2021, 03:17

      Dziękuję 🙂