Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie ma cie
nagle jesteś
ta kara i przekleństwo
stają się cudem i marzeniem

1638 wyświetleń
19 tekstów
0 obserwujących
  • RozaR

    23 May 2014, 15:53

    Sie prosze zdecydować -
    Czy rozumem ?
    czy chucią ?
    mnie obserwować .