Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nocny krzyk

Nie lubię płakać w tłumie, bo nikt mych łez nie zrozumie. Tylko gdy noc nastaje moim żalom, upust daje, morze łez wylać mogę choć i tak to nie pomoże. Na chwilę wytchnienia, na moment ulgi z duszy podnoszę krzyk, bo tak, jak krzywdzą nas bliscy, nie skrzywdzi nas inny nikt.

227 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!