Menu
Gildia Pióra na Patronite

Liczę

Nie liczę, że z tych kilku słów
wyczytasz żal płynący z serca.
Nie liczę, że dojrzysz wśród starannie dobranych frazesów
choć kroplę z moich łez.
Nie liczę też, że mój talent pisarski
pozwoli Ci wejść w moją skórę.
Wiem jak trudno jest zrozumieć,
ale w mojej wierze liczę tylko na jedno :
nie rań już ni więcej ni bardziej.

3388 wyświetleń
86 tekstów
1 obserwujący
  • Myffa90

    20 September 2011, 11:18

    To liczysz czy nie liczysz?
    A w ogóle na co liczysz? Że się doliczysz?
    Zaliczysz? Policzysz?

  • PetroBlues

    19 September 2011, 17:50

    Nie podoba mi się. Pozdrawiam:)