Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie krzycz w siebie
Nie szlochaj
Do środka
Świat zamykasz
W dłoniach
I lękliwie chowasz
Rozpuszczone
W kieliszku
Wszystkie smutne
Słowa
Łzami wypłukujesz
Pod osłoną nocy
Proszę
Podejdź
Przytulić daj się
Oddaj mi tę troskę
I zaśnij
W ramionach
Rano, gdy się zbudzisz
Ja będę
Przyjmę Twoją duszę
I otulę serce
Nie zabieraj mi siebie
Bo przecież nie musisz
Jestem tutaj ......

4546 wyświetleń
66 tekstów
0 obserwujących
  • RozaR

    12 November 2015, 22:57

    Przytulić daj się -- to wiersz do kucyka pony ?

  • mmm4556

    12 November 2015, 18:56

    Śliczne... (powiedziała czternastolatka, która się nie zna, bo dorośli wiedzą lepiej...)