Menu
Gildia Pióra na Patronite

Proszę

nie krzycz
nie szlochaj
dzisiaj popiołem
wczorajszych szeptów

niedomkniętych spraw
stłuczonych serc

tak wiele boleści
we mnie
w nas

upity nieszczęściem
nie mów że go nie będzie

po prostu śpij
jutro jest trzeźwe

25 999 wyświetleń
524 teksty
59 obserwujących
  • funeralofheart

    2 March 2016, 23:26

    Trzecia strofa BARDZO.

  • Papużka

    18 December 2015, 09:43

    Bardzo mi miło... dziękuję.

    :)

  • onejka

    18 December 2015, 09:39

    Papużko, świetnie to napisałaś, wow !
    :)

  • giulietka

    18 December 2015, 08:48

    Niesamowity...

  • Vergil

    18 December 2015, 00:33

    Zatrzymuje Twój wiersz, bardzo.

    Pozdrawiam.

  • skrobek

    18 December 2015, 00:33

    Lubie chlonąć takie teksty, a nocą jeszcze bardziej odczuwam ich przekaz :)