Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie komentujcie mnie
nie jestem dłonią, w którą można wbijać drzazgi
ani tarczą, co odbija wrogie strzały

Nie komentujcie
Na nic złudne słowa
Wy wiecie lepiej, bo każdy z Was
jest kowalem mojego losu
Tak?

547 wyświetleń
9 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!