Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie kocham Cię -to tylko wybrakowane szaleństwo
z Tobą nigdy nie żyłam naprawdę
żałuję wszystkiego
amen w pacierzu
jak beznadziei brudne okno
otwarte na zamknięte drzwi
gdzie tu logika
a gdzie piekło

i co z tego
nie przeczytasz
tych słów

znów cisza mi odpowie
cisza
i cisza znów

15 888 wyświetleń
379 tekstów
20 obserwujących
  • awatar

    22 April 2014, 17:10

    może wróci gwar gdy umyjesz okna