Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie kochałam ?

loupgarou

Nie kochałam Cię tak bardzo, by kierować się jedynie Twoim szczęściem,
płacząc na Twoich oczach nie wpadłam na to, że Ci zwyczajnie przeszkadzam.
Nie kochałam Cię tak bardzo, by skłamać, że u mnie wszystko w porządku.
To dziwne bo najmocniej jak potrafię Cię kochałam.

2341 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
  • 25 August 2013, 23:07

    Tragiczne, jak często kochamy za mocno tych, którzy tego nie chcą. A potem nic już nigdy nie wygląda tak samo...