Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie kochaj mnie!

Nie kochaj mnie!
Bo szczęścia nie poznasz
Nie kochaj mnie!
Bo czułości nie doznasz
Nie kochaj mnie!
Bo spotkasz się z odmową
Nie kochaj mnie!
Nie ufaj moim słowom

Jestem tak skonstruowana
Byś za mną szalała

Jestem tak skonstruowana
Byś z szaleństwa cierpiała

22 082 wyświetlenia
187 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!