Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zobacz

Nie jesteśmy stąd
a musimy tutaj żyć.
Znamy każdy ciemny kąt,
aby siebie ciągle kryć.

To nie stąd jesteśmy my!
Tak nie może być,
by marzenia zmieniać w łzy,
wiecznie czuwać - i nie śnić.

My nie jesteśmy stąd -
Zostawmy ich, żyje się raz.
Gdzieś znajdziemy ląd,
Ale chodź!... mija czas.

21 184 wyświetlenia
266 tekstów
27 obserwujących
  • funeralofheart

    30 June 2015, 19:49

    Dziękuję :)

  • silvershadow

    30 June 2015, 10:22

    "Nie jesteśmy stąd / a musimy tutaj żyć" - przemawia do mnie Twój wiersz. Pozdrawiam.