Menu
Gildia Pióra na Patronite

Były kochanek

nie jesteś w moich objęciach
ale to nie znaczy że mam cię
znienawidzić
było pięknie
i ten obraz zostawię sobie
ciebie z tamtych chwil

nienawiść
może przerodzić się w zemstę
lecz ja nie chcę tak
jesteś wolna
żadnych praw nigdy nie miałem
do ciebie
jak również teraz nie roszczę

pięknie też można się rozstać
szerokaśnej drogi
i szczęścia
były kochanek

8182 wyświetlenia
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!