Menu
Gildia Pióra na Patronite

I w wtedy

nie jesteś daleko
żaden most nie dzieli
mam cię w sercu kochanie
i tylko to się liczy

kiedy myślę o tobie
taki jestem szczęśliwy
kochać kochać
tak mógłbym
w nieskończoność

nie wiesz
bo jestem słaby
i nie mam odwagi
by o tym ci powiedzieć

słowa
jak one są ważne
uplotę most ze słów
po którym przejdę

i wtedy będę szczęśliwy

8196 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!