Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** (4 z 365)

nie jestem w nastroju
do wierszy
do życia
do 365 dni w roku
w których muszę oddychać

ręce opadają jak piersi
z roku na rok
jest coraz gorzej

czasami zastanawiam się
kim bym była
gdyby nie ty

- dwie litery
potrafią wywrócić dom
do góry nogami

a ja tylko staję na głowie
i myślę
która perspektywa jest lepsza

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 4 January 2019, 21:02

    Kaś, ściemniara z Ciebie. Pokaż te... ręce. :P
    Fajny tekst.
    Pozdrawiam noworocznie. :))