Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie jestem smutna
Po prostu zagubiłam się.
Żyję w świecie marzeń i snu,
W rzeczywistości nie ma miejsca dla mnie.
Poznałam swoje nowe oblicze,
To taka nowa Ja.
I muszę przyznać, że ją lubię.
Ale nie poznałam jej tak jeszcze do końca.
Pozostaję tajemnicą dla siebie i innych.
Bo po co komplikować.
Każdy się zmienia.
A może taka byłam od początku.
Ja – trudna do zrozumienia.

26 545 wyświetleń
322 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!