Menu
Gildia Pióra na Patronite

dla ciebie

nie jestem sama

jest ze mną cała ta odległość
dalekość
cisza

tyle kroków do ciebie
nie - mojego

tyle kroków....

*z licealnych miłości niedokończonych

2565 wyświetleń
44 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!