Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kwiat

Nie jestem Różą -
Dostojną i piękną.
Nie jestem Słonecznikiem,
Przy którym serca miękną.
Nie jestem Tulipanem -
Dumnym i prostym.
I nie jestem Fiołkiem
Z kolorem mocnym.

Ja jestem tym kwiatem
Co zwiądł zimą,
Tym z czarnymi płatkami
Co się nie rozwinął.
Kolorów mi brak
I wiary w siebie
Bo nikt mnie nie chce...

A ja pragnę Ciebie!

2637 wyświetleń
20 tekstów
1 obserwujący