Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie-Julia

nie jestem Julią
mam 18 lat
żyję

złota jesień płacze czerwienią
za tymi których znękała wędrówka
i których los był jak liść -
wtańczył się w muzykalny sen powietrza
prześcigał wiatr
i rozedrganym piruetem
spadł

nie jestem Julią
mam 18 lat
jem zapiekankę

7492 wyświetlenia
127 tekstów
11 obserwujących
  • eskimoska86

    10 October 2013, 21:06

    smacznego:)
    podoba się, bardzo