Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie jestem aniołem
nie mam aureoli
i
skrzydeł
którymi mogłabym
osłonić Cię przed cierpieniem

czasu

mam tylko dwie ręce
często zimne
i bezsenne noce

15 090 wyświetleń
80 tekstów
22 obserwujących
  • marka

    13 October 2012, 21:10

    Wzruszający wiersz. To przepiękny utwór i ze smakiem.
    Czysty jak prawidłowa kompozycja.

  • finezja

    12 October 2012, 21:49

    Bardzo Wam dziękuję za miłe opinie. Nie jestem zbyt aktywna na Cytatach, więc tym bardziej są one dla mnie cenne. Miłego wieczoru:)

  • IceCherry

    12 October 2012, 21:16

    Piękne...

  • Gaia

    12 October 2012, 20:11

    Anioły różne oblicza mają a nawet zimne dłonie im się zdarzają.
    Subtelne wersy Finezjo :)