Menu
Gildia Pióra na Patronite

inna strefa miłości

nie jest to parawan
ani gruby mur
co Ich przegradza
jest jednak coś...

co Ich nie może
do końca zbliżyć
mała tajemnica
całkiem przyziemna

wszystko podważa
co jest między nimi
nie do pokonania
niby tak nie wiele

a wielka przepaść
trzeba się nauczyć
trzeba się oswoić
z tą innością żyć

zawsze w tej miłości
pozostanie niedosyt
głód niespełnienia
choć miłość istnieje

o tym się nie mówi
bo nie ma tematu
i brak też odwagi
jest po prostu inaczej

niż się może wydawać...

❤️

93 714 wyświetleń
899 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!