Menu
Gildia Pióra na Patronite

zakazane tabu

nie jest to libretto
mała wzmianka
uwagi właśnie warta
temat nie do opisania

nie poruszasz ze mną
tak przyziemnych spraw
a ja żyję z nadzieją
że wpadniesz na pomysł

i w końcu się ockniesz
wysłuchasz mnie do końca
odważysz się bez obaw
pierwszy przemówisz

nic Cię nie speszy
a mi doda odwagi
niczym tabu zakazane
odkryjemy to co trapi...

92 601 wyświetleń
880 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!