Menu
Gildia Pióra na Patronite

Można się ułożyć

Nie jest tak źle
Można się ułożyć
A nawet wiele podpatrzeć
I zyskać na tym
A ludzie
Z natury zazdroszczą
Lub są zawistni
A czasami potrafią pomóc
Lub nawet się poświęcić
Tak jak liście na drzewie
Zmieniają swe barwy

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
  • RozaR

    9 November 2020, 19:10

    Misku45- doskonale ujęte . Właściwe osoby - chyba o to w życiu chodzi. Dlatego każda przeprowadzka albo emigracja sporo kosztuje .

  • misiek45

    9 November 2020, 16:51

    Ludzie są czasem zagadką dla samych siebie ...
    Ale prawdą jest RozaR że ... Nie jest tak źle...
    Pod warunkiem że spotyka się na swojej drodze właściwe osoby.
    Pozdrowionka ślę na miły wieczór :)

  • 7 November 2020, 18:26

    Można, zdolności przystosowania ratują czasami nam życie.
    Ale jakoś nie cenię tych, którzy zmieniają kolory, jak tylko zawieje wiatr...
    Pozdrawiam. :)