Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mój Świat...

Nie jest łatwo
patrzeć jak rośniesz
gdzie z dnia na dzień
zaskakujesz mnie

Nowymi rzeczami
na które czekałam
pełna wzruszenia
i pękającej dumy

Stajesz się silna
jak Twoja mama
ale czuję jak ucieka
najpiękniejszy rok

Odkąd wzięłam
cały swój świat
jakim Jesteś
od chwili narodzin...

10.07.2022

52 742 wyświetlenia
691 tekstów
82 obserwujących
  • Kenzo

    11 July 2022, 20:58

    Czyli pierwsze urodzinki Córci? :)

    Aniu, zdrówka dla Was i cudownych macierzyńskich chwil :)

    Pozdrawiam Was gorąco :) ♥️♥️♥️

    od Kasandra48, Duse, Pechowa_
    • Pechowa_

      11 July 2022, 22:31

      Ajjj tak Październikowa Panna 😁
      Dziękuję Dario Kochana 🌼

      Zdrówka i buziaki 🍀