Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kim ona jest?...

Nie jest aniołem i nie ma złotej aureoli.
Nie ma skrzydeł, a uskrzydla wysoko unosi.
Jej słowa w ciemnościach świecą, choć wzrok ślepy.
Kim ona jest tak naprawdę?...
Tylko miłością.

93 500 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!