Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie, ja się nie pogubiłam
To tylko słowa
Nie mogą nabrać właściwego znaczenia
Błądzą
Na rozstajach domysłów
Wybierają źle
A myśli
Wciąż z przodu
Ciężko spadają w oczy

Może to lepiej
Że teraz patrzysz w niebieskie

15 086 wyświetleń
80 tekstów
22 obserwujących
  • finezja

    6 June 2012, 16:44

    Nie wiedziałam... :)

  • marka

    4 June 2012, 21:20

    Ja mam oczy niebieskie...

  • finezja

    4 January 2012, 22:39

    Dzięki Piotrze. Wiesz, ja mam oczy brązowe...

  • marka

    3 January 2012, 21:40

    Niebieskie oczy ma melancholia.
    Chyba lepiej w nie nie patrzeć.
    Wiersz ma swój ciekawy język i budowę.
    Lubię takie.